expertiseHeader2

Expertise

Met ons ervaren multidisciplinaire team kunnen we bijstaan op verschillende gebieden van een
project. Van concept/strategie tot de uiteindelijke implementatie. We hebben veel ervaring
in huis en bieden onderstaande expertises aan.

Design

Design

Design matters, pretty things simply work better. Bij YipYip geloven we hier heilig in. De gebruikerservaring van digitale producten wordt bepaald door hoe het werkt en wij hebben alles in huis om deze designs tot in de puntjes te verzorgen.

Technische realisatie

Technische realisatie

Door slim gebruik te maken van de laatste technieken kunnen wij concepten en ontwerpen omzetten naar een werkend product. Wij doen geen concessies op het gebied van techniek waardoor de producten staan als een huis.

Strategie

Strategie

Op strategisch vlak denken wij graag met u mee. Hoe kunt u uw product of merk inzetten dat het de gewenste gedrags- of attitudeverandering teweeg brengt, en hoe komt het product terecht bij de eindgebruiker?

Design

Visual designVisual design

Aantrekkelijke producten werken beter, dat is waar we in geloven. Gevoel voor design is een vereiste bij medewerkers van YipYip, van de conceptfase tot het uiteindelijke ontwerp, alles moet perfect zijn.

Interaction designInteraction design

Gebruiksvriendelijkheid en user experience van een product zijn van groot belang. We zorgen er voor dat de interactie optimaal aansluit bij de verwachting van de doelgroep.

User research & testingUser research & testing

Om de context te kunnen bepalen waarin gebruikers zich bevinden, bestuderen we de doelgroep. We bekijken hoe ze omgaan met onze producten en passen onze producten aan zodat dit beter aansluit bij de verwachting van de gebruiker.

UsabilityUsability

Om te zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid zo goed mogelijk is schrijven we expert reviews en we zetten gebruikerstesten op. Na de implementatie van het interactieontwerp in één of meerdere prototypes testen we de interactie uitvoerig.

BrandingBranding

Om te zorgen dat een merk een sterk en eenduidig beeld naar buiten brengt helpen wij u graag met brand-design. Wij verzorgen de volledige huisstijl en leveren dit aan als stijlgids en voeren dit door in de producten die we maken.

Technische realisatie

Agile developmentAgile ontwikkelen

Korte ontwikkelrondes zorgen er voor dat producten beheersbaar blijven en de kwaliteit gewaarborgd. Eisen van het eindproduct zijn immers zelden volledig bij aanvang van het project. Hierdoor kunnen we snel inspringen op veranderingen.

iOS & Android developmentiOS & Android development

We ontwikkelen native apps voor iOS & Android, de meest populaire platformen voor het uitbrengen van apps. Plannen om een app te laten maken? We bekijken graag (geheel vrijblijvend) de mogelijkheden.

GamesGames

Of het nu om een serious game gaat om klanten of medewerkers aan het denken te zetten of de volgende "Angry birds"; Wij ontwikkelen games in alle soorten en maten.

Web developmentWeb development

Om websites en complexe systemen te kunnen bouwen hebben we zowel front-end als back-end ontwikkelaars in huis.

Mobiele websitesMobiele websites

Is er al een website die een mobiele variant moet krijgen of wordt er een specifieke campagne gelanceerd voor mobiel? We denken hier graag over mee.

Service & supportService & support

De lancering van een project is geen eind maar een begin. Om te zorgen dat alle systemen optimaal blijven draaien en de bedrijfsprocessen niet in gevaar komen bieden we uitgebreide service én support.

Strategie

PlatformkeuzePlatformkeuze

We zijn echte nerds en weten wat werkt, we zorgen er dan ook voor dat de platformkeuze voor het product gefundeerd is en het einddoel het beste kan bereiken.

Product developmentProduct development

We denken mee met onze klanten over de initiële strategie zoals lancering, verdienmodel en content strategie. Maar ook over het behouden van engagement van gebruikers en communities. Meer weten over onze eigen producten? Bekijk de YipYip labs pagina.

ResearchResearch

Technische haalbaarheid en implicaties van bepaalde keuzes kunnen we op voorhand onderzoeken. Hierdoor vormt zich een beter beeld wat de eisen zijn en volgt uiteindelijk een stabieler eindproduct.

App store marketingApp store marketing

App store optimization (ASO) en App store marketing zijn van cruciaal belang voor het succes van een app. Inmiddels hebben we hier veel ervaring mee opgedaan en met onze eigen producten kunnen experimenteren.

Social MediaSocial media

Het wordt steeds belangrijker voor merken en producten om op de sociale media aanwezig te zijn. Of het nu gaat om een simpele Facebook pagina of een complete campagne, wij verzorgen het traject van concept tot implementatie.

GEÏNTERESSEERD? NEEM CONTACT MET ONS OP