Bij YipYip kun je een

App laten maken door een Rotterdams bedrijf

Rotterdam is een wereldstad. Beroemd vanwege de moderne architectuur, de bloeiende handelshaven en de rauwe culturele wereld, waar innovatie aan de orde van de dag is. Met de komst van de nieuwe Markthal (ontworpen door Winy Maas), het prachtig verbouwde Rotterdam Centraal, het gebouw De Rotterdam van Rem Koolhaas en het karakteristieke stoomschip SS Rotterdam kijken wij iedere dag onze ogen uit. Ook de trots uit het verleden, de Euromast, staat prominent in ons gezichtsveld. Een inspirerende omgeving, waar we iedere dag met veel plezier verblijven.

YipYip omarmt die bruisende Rotterdamse energie. Gevestigd in de Schiecentrale – een baken van industriële trots in het nieuw ontwikkelde Lloydkwartier – staan we onze klanten met veel plezier te woord. YipYip is een app ontwikkelaar uit Rotterdam met een bijpassende Rotterdamse mentaliteit: Gewoon, mooie dingen maken!

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam, Nederland en daarbuiten ontwikkelen we apps en online toepassingen. Je ziet de Rotterdamse mentaliteit terug in onze manier van werken: bij voorkeur kiezen we voor de agile development aanpak. Dat stelt ons in staat te doen wat we het liefste doen. En dat is: hard werken en niet te veel vergaderen, om mooie dingen te maken die waarde toevoegen voor onze gebruikers.

Vanuit het creatieve multimedia-hart van Rotterdam kijken we uit op de geweldige skyline van de stad. Na werktijd biedt de directe omgeving talloze opties voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel, waar de boeiendste gesprekken ontstaan. Kom eens langs en geniet met ons mee!

Rotterdamse opdrachtgevers

Direct contact

YipYip werkt rechtstreeks voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam, waaronder Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en veel zakelijke dienstverleners. Denk aan logistiek vervoerder Jordex Shipping & Forwarding en Touch & Go.

Marketing, communicatie & designbureaus

De grote marketing- & communicatiebureaus in Rotterdam zijn onze partners. Door nauw met deze bureaus samen te werken breiden we hun dienstverlening uit op het gebied van app en web development. Enkele voorbeelden van bureaus waar we mee samenwerken: IN10 Communicatie, Maximum & ARA.

Je zult ons niet betrappen op een ‘over-de-schutting’-mentaliteit. We denken – bij welke vraag dan ook – graag mee over het concept, de interactie en het visueel ontwerp. Onze medewerkers met zeer ruime ervaring en hele uiteenlopende achtergronden geven graag een goed advies.

App laten maken?

Met ons ervaren team werken we aan smartphone en tablet apps voor iOS en Android en bouwen we alle bijbehorende (back-end) systemen voor deze Rotterdamse opdrachtgevers.

Samenwerken met een Rotterdams bureau

Bent u op zoek naar een professionele Rotterdamse partner voor het laten maken van een app?

Neem contact met ons op