Projecten die we in eigen beheer ontwerpen en ontwikkelen

labs.

Tijdens de projecten die we realiseren voor klanten raken we altijd zeer geinspireerd en gemotiveerd om zelf producten te ontwikkelen. Soms is er niet genoeg budget om verder te werken aan projecten of geen ruimte om écht te innoveren met nieuwe technieken of devices. We hadden behoefte aan een lab, een plek om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen.

Vanuit deze behoefte is YipYip labs ontstaan, YipYip labs is onderdeel van YipYip en omvat hetzelfde team. We investeren in eigen concepten, frameworks en apps.

Nieuwe technieken

Als technologie expert moeten we bijblijven met de (on)mogelijkheden van nieuwe frameworks, SDK's en programmeertalen zodra ze opduiken. Klantprojecten lenen zich niet altijd om te experimenteren vanwege vastgestelde budgetten en planningen. We worden over het algemeen ingehuurd om onze ervaring, niet om wat we (nog) niet kunnen. Labs geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening uit te blijven breiden.

Autonomie

Wanneer je niet gelimiteerd wordt door tijd of budget kan je meer innovatieve producten maken. Over onze eigen ideeën voeren we zelf de regie over het concept en uitvoering. We leren hierdoor ook wat er voor nodig is om een project daadwerkelijk succesvol te maken omdat we het hele traject, van strategie/concept tot en met de lancering zelf uitvoeren. 

Toffe dingen maken

We houden er van om 'gewoon' toffe apps te maken voor onze klanten, deze passie voeren we door in onze labs projecten waar we totale vrijheid hebben om te creëren wat we willen. Meer informatie is te vinden op de pagina: app laten maken.

What's cooking?

De apps waar we momenteel aan werken

What's cooking

Professor Nibble

Het eerste deel in onze nieuwe serious game reeks gebaseerd op de professor uit Bru-taal! Dit malle kereltje staat binnenkort tot jullie dienst om jong en oud te helpen bij het leren van een vreemde taal, geschiedenis, wiskunde en nog veel meer. Te beginnen met Engels!

What's cooking

Loekie de Leeuw

Loekie is een welbekend karakter uit de jaren '70, '80 & '90. Hij stond vooral bekend om de uitspraken 'asjemenou' en 'voila'. Van Loekie de Leeuw zijn we momenteel een educatieve game aan het maken waarin Loekie de wereld over reist en van alles mee maakt.

Germs

Interstellaire reizen, nieuwe ontdekkingen en vieze buitenaardse bacteriën die geëlimineerd moeten worden! Alles verpakt in een toegankelijk puzzelspel voor jong en oud waarbij het maken van een bacterie-reinigende-kettingreactie garant staat voor dikke scores.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van YipYip en YipYip labs? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen je geen spam, houden we zelf ook niet van!