Een uitdagend puzzelspel met letters en cijfers

Lettercash.

Over dit project

Klant

Intern

Merk

YipYip labs

Release datum

Mei 2013

Houd je van puzzelen?

Dan moet je Lettercash proberen!

Lettercash is een van de projecten die binnen YipYip labs is ontwikkeld. Lettercash is een snel en uitdagend woordspel waarbij je moet rekenen om het juiste antwoord te vinden. Sleep de letters op de juiste plek en vind zoveel mogelijk woorden in de beschikbare tijd en word wereldkampioen Lettercash.

Puzzelen met letters en cijfers

Het concept van Lettercash is gebaseerd op de positie van letters in het alfabet, de A = 1, B = 2, C = 3 et cetera. Er worden bij het begin van een puzzel een aantal waarden gegeven. Het is aan de speler om deze waarden bij elkaar op te tellen en te zorgen voor een juiste invulling. Tijd is hierbij een cruciale factor, wees dus op tijd met het beantwoorden van de opgaven!

Om de speler op weg te helpen wordt altijd de totale waarde van het woord gegeven en de gecombineerde waarde van de eerste 2 of 3 posities gegeven. De moeilijkheid van het spel loopt op naarmate je verder in het spel komt.

Power-up’s

Gebruik verschillende power-up’s om je verder te helpen in het spel. Power-up’s kun je verdienen door het spel te spelen. Je verdient cash door het juiste antwoord te geven, ieder woord heeft zijn eigen waarde en levert ook een bepaalde hoeveelheid cash op.

Geen zin om te wachten? Het is mogelijk om in-game cash te kopen om direct je voorraad power-up’s bij te vullen, om die giga-score neer te zetten zul je ze nodig hebben!

Be the best

Via game center kun je jezelf bewijzen tegenover je vrienden door te uit te dagen om jouw topscore te verbeteren of te pronken met de verschillende achievements. Laat zien dat jij de beste lettercasher bent! Ook kun je zien hoe je het doet ten opzichte van andere spelers wereldwijd.

Lettercash kost €0,89 en is verkrijgbaar in de App Store

  Vragen over deze case study?

  Neem contact op met een van onderstaande contactpersonen.

  Tim Pelgrim

  Tim Pelgrim

  partner & technical director

  t.pelgrim@yipyip.nl

  Paul Bierhaus

  Paul Bierhaus

  art director & sound designer

  p.bierhaus@yipyip.nl