YipYip is een ervaren

App ontwikkelaar Rotterdam

YipYip is een ervaren app ontwikkelaar uit Rotterdam

Rotterdam is een wereldstad. Beroemd vanwege de moderne architectuur, de bloeiende handelshaven en de rauwe culturele wereld, waar innovatie aan de orde van de dag is. Met de komst van de nieuwe Markthal (ontworpen door Winy Maas), het prachtig verbouwde Rotterdam Centraal, het gebouw De Rotterdam van Rem Koolhaas en het karakteristieke stoomschip SS Rotterdam kijken wij iedere dag onze ogen uit. Ook de trots uit het verleden, de Euromast, staat prominent in ons gezichtsveld. Een inspirerende omgeving, waar we iedere dag met veel plezier verblijven.

Rotterdamse mentaliteit

YipYip omarmt die bruisende Rotterdamse energie, daarom laten veel Rotterdamse klanten ook door ons een app maken. Gevestigd in de Schiecentrale – een baken van industriële trots in het nieuw ontwikkelde Lloydkwartier – staan we onze klanten met veel plezier te woord. YipYip is een ervaren app ontwikkelaar uit Rotterdam met een bijpassende Rotterdamse mentaliteit: Gewoon, mooie dingen maken!

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam, Nederland en daarbuiten ontwikkelen we apps en online toepassingen. Je ziet de Rotterdamse mentaliteit terug in onze manier van werken: bij voorkeur kiezen we voor de agile development aanpak. Dat stelt ons in staat te doen wat we het liefste doen. En dat is: hard werken en niet te veel vergaderen, om mooie dingen te maken die waarde toevoegen voor onze gebruikers.

Uitzicht vanuit onze studio

Uitzicht vanuit onze app studio in Rotterdam

Vanuit het creatieve multimedia-hart van Rotterdam kijken we uit op de geweldige skyline van de stad. Na werktijd biedt de directe omgeving talloze opties voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel, waar de boeiendste gesprekken ontstaan. Kom eens langs en geniet met ons mee!

Native mobile app ontwikkelaar

App ontwikkelaar YipYip maakt native apps voor mobiele besturingssystemen van Apple (iOS) en Google (Android), de meest populaire mobiele besturingssystemen. Daarbij houden we rekening met ondersteuning van alle mogelijke mobiele apparaten waar apps op kunnen draaien: iPhone, iPad, Android tablets en Android smartphones. Ook hebben we ervaring met het ontwikkelen van apps voor: Apple TV, Apple Watch en Android Wear (Gear OS).

Koploper op het gebied van app ontwikkeling

Als app ontwikkelaar lopen we graag voorop in technologische ontwikkeling, experimenteren we graag en zijn we zeer innovatief. Deze innovatie blijkt uit de wijze waarop we bedrijven helpen bij een aanstaande digitale transformatie. We laten onze apps slimme koppelingen leggen met bestaande systemen of ontwikkelen losstaande componenten en bijbehorende API's zodat alles goed met elkaar samenwerkt. Deze systemen draaien we in schaalbare oplossingen in de cloud.

Ook werken we direct met de nieuwste technieken zodra ze uitkomen, we waren een van de eerste om Swift te adopteren en experimenteren met Kotlin voor Android en Flutter.

App ontwikkelaar Rotterdam, ín Rotterdam maar ook vóór Rotterdam

YipYip heeft sinds 2010 meer dan 400 projecten gerealiseerd van zeer uiteenlopend formaat en diverse klanten, waaronder veel apps voor Rotterdamse en regionale klanten. Projecten die vanuit bedrijven uit de regio komen hebben bij ons altijd een streepje voor, we investeren graag in ontwikkelingen in de randstad en met klanten uit de regio kunnen we de lijnen gedurende de ontwikkeling heel kort houden. Klanten zijn ook meer dan welkom om bij ons op kantoor te komen werken.

Watertaxi Rotterdam

Rotterdamse opdrachtgevers

YipYip werkt rechtstreeks voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam, waaronder commerciële bedrijven, onderwijs organisaties, overheid en startups. Enkele van onze Rotterdamse opdrachtgevers:

 • Watertaxi Rotterdam
 • Gemeente Rotterdam
 • Hogeschool Rotterdam
 • Erasmus MC
 • Rotterdampas
 • DoToo

Marketing, communicatie & design agencies Rotterdam

Ook de grote marketing- & communicatiebureaus in Rotterdam zijn onze partners. Door nauw met deze digital agencies samen te werken breiden we hun dienstverlening uit op het gebied van app en (complex) web-development. Enkele voorbeelden van bureaus waar we mee samenwerken: IN10 Communicatie, Dept, Maximum, Luminis & ARA.

Je zult ons niet betrappen op een ‘over-de-schutting’-mentaliteit. We denken – bij welke vraag dan ook – graag mee over het concept, de interactie en het visueel ontwerp. Onze medewerkers hebben zeer ruime ervaring en hele uiteenlopende achtergronden, ze delen graag hun expertise op een gedegen manier.

Gezamenlijk maken we award-winning werk!

Lovie Awards

Werken bij ons op kantoor

We moedigen klanten aan om bij ons op kantoor in Rotterdam te komen werken. Onze studio is (buiten de werkplekken van onze vaste medewerkers) voorzien van extra bureaus, speciaal voor onze klanten. Vooral binnen een agile traject werkt het erg goed om met elkaar — opdrachtgever en ontwikkelaar — te kunnen sparren en écht de directe samenwerking op te zoeken.

We zien de aanwezigheid van de opdrachtgever (of in dit geval de product owner) overigens niet als een harde eis voor een succesvol app project, maar het zorgt er wel voor dat de lijnen nog korter zijn en de ontwikkelaars hun kostbare tijd op de juiste manier besteden. Product owners moeten immers toch altijd bereikbaar zijn om snel ad-hoc beslissingen te kunnen nemen in een agile of scrum project.

De mate van aanwezigheid op kantoor is uiteraard volledig flexibel. Hierbij hanteren we de regel: hoe meer aanwezig, hoe beter. Alleen al beschikbaar zijn voor meetings en korte vragen scheelt al een hoop, een product owner kan ook bij ons op kantoor uiteraard ook komen werken aan zijn/haar eigen werk.

Al met al een welkome aanvulling op onze dienstverlening!

Op zoek naar een app ontwikkelaar Rotterdam?

Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar Rotterdam of ieder geval in de Randstad? We nodigen je graag uit bij ons in de studio (in Rotterdam uiteraard), indien gewenst komen we natuurlijk zelf ook gewoon even langs!

We gaan altijd voor een lange termijn relatie en denken niet in kortstondige projecten. Ben je dus op zoek naar een zeer betrouwbare en ervaren app ontwikkelaar in Rotterdam of heb je gewoon een goed app idee wat je tegen ons aan wil houden? Met ons zeer ervaren en diverse team bouwen we iedere gewenste smartphone en tablet app voor iOS of Android. Inclusief alle bijbehorende back-end systemen uiteraard.

Neem contact met ons op

Waarom een app ontwikkelaar uit Rotterdam?

 • Een echte "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit!
 • Als Rotterdamse app ontwikkelaar hanteren we gemiddeld lagere tarieven dan een app ontwikkelaar Amsterdam.
 • Rotterdam is op alle vlakken een zeer innovatieve stad en onderneemt van alles om voorop te blijven lopen, net als wij!
 • YipYip innoveert door gebruik te maken van de nieuwste native app development talen (Swift, Kotlin) en te experimenteren met veelbelovende technieken die op de markt komen.
 • Zuid-Holland barst van talentvolle app ontwikkelaars, bij YipYip werken dan ook échte app specialisten.
 • Rotterdam biedt veel mogelijkheden voor groei, ook voor ons!
 • Minder internationaal karakter dan Amsterdam, je kunt tegen onze ontwikkelaars gewoon Nederlands praten.