Verschillende expertises die we inzetten voor digitale projecten:

design, native apps, web, social media & strategie

Afhankelijk van het project bieden wij onze diensten los aan of als geheel pakket. Dit geeft ons de mogelijkheid een flexibele partner te zijn die in veel verschillende projecten kan meedenken en -werken.

Diensten

design

Een goed ontwerp voelt en werkt beter. We ontwerpen een prettige user experience met de meest optimale interface zodat de gebruiker verzekerd is van een optimale gebruikerservaring.

apps

Wij ontwikkelen robuste native apps voor iOS en Android. Geen gegoochel met exotische webtechnieken maar bare metal in-house code.

web

Stabiele websites en webapplicaties ontwikkelen, maar ook het ondersteunen van mobiele apps door API's te ontwikkelen of bestaande API's te koppelen.

games

Games zijn een geweldig middel om gedrag of attitudeverandering teweeg te brengen, maar kunnen bovenal erg leuk en zeer lucratief zijn.

strategie

Je wilt een app, top! Maar heb je echt een app nodig of zijn er andere manieren om je business goals te bewerkstelligen? Wij helpen met de juiste strategische keuzes.

nazorg

Het wordt pas echt spannend als een app gelanceerd is. Wij ondersteunen niet alleen de lancering maar ook support en lange termijn strategie voor doorontwikkeling.