Het creëren van de perfecte interactie doen we met

UX design

.

Interaction design

Een goed interactie ontwerp binnen een digitaal product is cruciaal. Gebruikers haken af als een app niet goed functioneert of niet werkt zoals ze verwachten. We maken gebruiksvriendelijke interaction designs voor apps en websites die aansluiten bij de doelgroep en een optimale gebruikservaring leveren.

Interaction design binnen apps

Het ontwerpen van een degelijk interactie ontwerp voor een app is wezenlijk anders dan voor een website. Rekening houden met contextuele variabelen zoals: offline beschikbaarheid, GPS ontvangst, toestemming voor push-notificaties et cetera is van groot belang om de bruikbaarheid van een app te kunnen garanderen.

Ontwerpmethoden

Om tot een perfect interactie ontwerp te komen zetten we diverse methoden in, afhankelijk wat het project toelaat, waaronder:

Inventariseren van de content/data en functionaliteit. Het opzetten en uitvoeren van expert reviews. Ontwikkelen van low-fidelity prototypes. Gebruikerstesten uitvoeren binnen de beoogde doelgroep van de app of website. Op de juiste momenten de juiste user interface patterns (veel gebruikte generieke oplossingen) kiezen Specificeren van duidelijke use cases. Zo weten we zeker dat wat we opleveren perfect aanslaat bij de doelgroep.