Dynamische

front-end applicaties

ontwikkelen.

De voorkant van een website

Een soepel werkende 'voorkant' van een website is van ongekend belang: dit bepaalt of de bezoeker verder leest en doorklikt, of snel weer weg surft. Door het front-end development goed uit te voeren, is de visuele presentatie van de website optimaal. Het is de vertaling van een fraai design naar een succesvolle website. Een perfect pagina-ontwerp in alle browsers, voor desktop of mobiel. Heldere navigatie, knoppen die feedback geven en call to actions voor de belangrijkste boodschappen. Mooie extra's zoals gelaagde afbeeldingen, dynamische statistieken of mouseovers zijn de pareltjes van het interactieontwerp. YipYip heeft veel ervaring met de belangrijkste technieken om een website te ontwikkelen zoals: HTML5, CSS3 & JavaScript.

Geavanceerde, dynamische websites

Goed uitgevoerde front-end development betekent dat de website elke vraag van de gebruiker kan doorstaan. De pagina's reageren vlot, schalen optimaal, scrollen naadloos en functioneren op elk vlak uitstekend. Bij YipYip is front-end development in goede handen: met meerdere technieken en programmeertalen die de webwereld rijk is, zoeken we altijd naar de best passende oplossing. Zo passen we JavaScript toe in onze projecten voor meer dynamiek. Denk aan animaties of overgangen tussen schermen, maar ook het dynamisch ophalen van data uit een back-end systeem of CMS.

Door technieken binnen front-end development zoals CSS3 toe te passen kunnen we in een kort tijdsbestek websites ontwikkelen die er goed uitzien, fijn werken en bovenal voldoen aan al de vereiste standaarden.

Search Engine Optimization (SEO)

Iedereen wil op de nummer één positie in Google staan. Hoe daar te komen? Een belangrijke component om daar te komen zit aan de voorkant. Dit is namelijk wat de 'crawler' van Google ziet. We zorgen tijdens het front-end development altijd voor een zo optimaal mogelijke vindbaarheid in Google, bekeken vanuit technisch oogpunt. Uiteraard us ook gerichte content van groot belang. Daarom nemen we klanten mee in het spannende proces van goed rankende content verzorgen om de vindbaarheid te vergroten. Het gebruik van onderscheidende keywords en relevante links draagt verder bij aan het succes. Dit proces van Search Engine Optimization (SEO) hebben wij in de vingers en zien we als belangrijk onderdeel van de websiteontwikkeling. Eigenlijk is het nooit af: hoe relevanter een website, hoe meer waarde Google eraan zal toekennen.

Responsive websites

Met de komst van mobiele devices en de variatie in schermformaten, heeft YipYip zich toegelegd op het ontwikkelen van responsive en adaptive websites. Ook daar vertellen we je meer over, want: een responsive website is tegenwoordig een basisvoorwaarde van Google om degelijk geïndexeerd te worden (niet responsive websites krijgen tegenwoordig een penalty). We bekijken wat een gebruiker nodig heeft in een mobiele context en bepalen aan de hand daarvan de informatie die we op dat moment tonen zodat de website optimaal geschikt is voor mobiel.

Interesse

Interesse in het laten uitvoeren van front-end development?