Expertises die we inzetten voor

digitale projecten

.

Met ons ervaren team brengen we nieuwe concepten tot leven in de vorm digitale producten. Ons team bestaat uit app ontwikkelaars, back-end developers, UX & UI designers en een aantal managers. Afhankelijk van het project bieden wij onze diensten los aan (puur design of development) of als volledig pakket.

Dit geeft ons de mogelijkheid een flexibele partner te zijn die in veel verschillende type projecten kan meedenken en -werken. Enerzijds kunnen we meedenken met strategische vraagstukken en anderzijds werken we simpelweg creatieve concepten uit met (vaak) complexe technische vraagstukken.

Hoe we te werk gaan

In drie eenvoudige stappen van probleem naar een releasebaar product.

 • Ontdekken

  Vaak starten we met het ontleden van de vraag in een ontdek / discovery fase. Dit is een fase waarin we alle vragen en functionaliteit boven tafel proberen te krijgen, onderzoek doen en alle conclusies prioriteren.

 • Concreet maken

  Concretiseren ‘hoe’ we het vraagstuk gaan oplossen. Hierin denken we de alle details van de functionaliteit uit en evalueren alle implicaties. Tevens bepalen we welke programmeertalen & frameworks zullen worden ingezet.

 • Ontwerpen & ontwikkelen

  Snel daarna gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van de benodigde UX / UI designs, software, backends, API’s en mobiele apps. Idealiter werken we toe naar een eerste product (MVP) en ontwikkelen we daarna door zodat we flexibel kunnen blijven inspelen op veranderende wensen van gebruikers.

 • Doorontwikkelen

  Nadat een product gelanceerd is zijn we benieuwd naar de signalen uit de markt: hoe ervaren gebruikers het product, wat kan er beter of worden toegevoegd? Gebaseerd op data en gebruikerstesten gaan we een doorontwikkelingsproces in om het product constant te verbeteren.

Expertise

De maatwerk dienstverlening die we aanbieden voor de diverse projecten die we doen.

Strategie

Ieder project begint met het uitdenken van de strategie. Wat voegen we toe aan het huidige landschap van software? We analyseren de business van onze klanten en kijken waar kansen liggen voor digitale transformatie, binnen het huidige businessmodel of zelfs hoe apps en webapplicaties hieraan bij kunnen dragen.

Meer over Strategie:
Product development

Design

We ontwerpen niet alleen de UX en UI van een webapplicatie of mobiele app, maar we denken ook mee over de effecten die het product zal hebben op de gebruikers. Waar komen ze er mee in aanraking? Welke touchpoints hebben zij nog meer buiten het digitale deel en kunnen we daar met de app op aanhaken? Zijn er kansen voor contextuele notificaties omdat er een lange customer journey is of moeten we juist het moment zelf aangrijpen om de boodschap over te brengen?

Meer over Design:
UX design
UI design

App Development

Een app laten maken kan op talloze manieren en er doen veel termen de ronde. Hierdoor kan het snel gaan duizelen, Native apps ontwikkelen, Hybride app ontwikkelen of tóch een Progressive Web App laten maken? En waarom is een app ontwikkeld in React Native geen échte Native app? We leggen het verschil tussen een Native app en Hybride app graag uit.

Native apps ontwikkelen wij met: Swift & Kotlin / Java. De back-end laag van onze apps wordt ontwikkeld in Kotlin – voor zowel iOS als Android, zodat we de intelligentie van de app kunnen delen. De front-end laag wordt in de meeste gevallen écht Native ontwikkeld en voor het platform maar bouwen we ook steeds vaker op met Flutter.

Meer over App Development:
iOS app development
Android app development
Flutter app ontwikkelaar

Web Development

Bij het ontwikkelen van webapplicaties en backend’s vinden we het belangrijk om een stack te kiezen die goed aansluit bij de vraag die er ligt. De applicaties hosten we intern of bij een geschikte cloudprovider zoals Google Cloud Platform, Amazon Web Services of Microsoft Azure.

We werken met diverse open-source talen en frameworks zoals (maar niet gelimiteerd tot): Elixir, Phoenix, Python, Docker, Kubernetes (k8s), React, Vue.js, HTML en CSS.

Meer over Web Development:
Elixir ontwikkelaar
Google Cloud (GCP)
Amazon Web Services (AWS)
Back-end development
Front-end development

Game Development

Games zijn een geweldig middel om gedrag of attitudeverandering teweeg te brengen, maar kunnen bovenal erg leuk en zeer lucratief zijn. Bij het ontwikkelen van applied games is een agile aanpak van cruciaal belang. We werken met domeinexperts om tot de best mogelijke game te komen.

Al onze games worden ontwikkeld in Unity.

Meer over Game Development:
Unity game development
Applied games
Game design

Nazorg

De app is gelanceerd en live, nu wordt het écht spannend! Gebruikers zullen de app gaan downloaden en soms ook ondersteuning vragen. We hebben jarenlange ervaring in het draaiend houden van apps en up-to-date te houden zodat onze ontwikkelaars kunnen doorontwikkelen.

We bieden verschillende vormen van Service Level Agreements (SLA) aan om tot heldere afspraken te komen en helpen om de app verder te optimaliseren en uit te bouwen.

Meer over Nazorg:
Optimaliseren van mobiele apps
Service Level Agreement
App Store optimization (ASO)
App analyse

Samen van jouw visie een applicatie maken?

Van webapplicaties tot mobile apps, alle software ontwikkelen we op maat.

We zijn altijd enthousiast en gemotiveerd om te praten over nieuwe ideeën, concepten of business opportunities. Kom gerust een keer op de koffie in Rotterdam voor een vrijblijvend gesprek!

Kennis maken?