Optimaliseren van apps

is van groot belang voor de efficiëntie.

Mobiele applicaties optimaliseren

Als de iPhone, iPad of Android app eenmaal ontwikkeld is – na uitgebreid testen en het verzamelen van content – ben je klaar. Denk je. Maar net als het menselijk lichaam moet ook de app fit blijven en verzorgd worden. Gebruikers moeten tevreden gehouden worden, door middel van regelmatige updates en onderhoud zorgen we voor perfect geoptimaliseerde apps.

Problemen minimaliseren

Het is een uitdaging voor app developers om de gemaakte producten zo min mogelijk te laten crashen of andere problemen te laten vertonen. Liefst helemaal nooit, natuurlijk; maar toch is dit niet helemaal te voorkomen tijdens het ontwikkelen van software. App development is precisiewerk en er zijn veel omgevingsvariabelen om rekening mee te houden. Als het goed is gaan gebruikers aan de slag met de app en kan het kleinste detail – zoals het formaat van een foto of een veel te lange titel – een probleem opleveren.

Wij zorgen dat de gebruiker er zo min mogelijk van merkt en vervolgens zorgen we dat de bug zo snel mogelijk wordt gefixt. Uitgebreide analytics zorgen voor het optimaliseren van onze apps, waarbij we dankbaar gebruik maken van handige tools zoals Firebase. Gecombineerd met de kennis en ervaring van onze back-end developers zorgt dit voor een feilloos werkend eindproduct. En werkt het even niet zoals zou moeten? Dan anticiperen we snel en zorgen we voor een oplossing.

Op ieder device

Geen enkel type smartphone of tablet is hetzelfde: met elke nieuwe generatie van software of modellen ontstaan aangepaste eisen aan het systeem. Onze ontwikkelaars weten deze soms minimale verschillen op te sporen en bouwen een app die voldoet aan de wensen van alle gebruikers, op elk device. Of je nu een app wilt laten maken voor een smartphone, tablet, smartwatch, voor iOS of Android, of alles tegelijk; we voorzien in die behoefte.

Continuïteit

Ten tijde van het ontwikkelen van de app kan er enigszins rekening gehouden worden met functies die in de nabije toekomst gaan verdwijnen. Echter, van nieuwe besturingssystemen zoals iOS of Android is nooit volledig duidelijk wat de toekomst brengt. Apps moeten wel goed blijven werken ná een update van het besturingssysteem en zorgen dat het gebruik niet nadelig beïnvloed wordt.

Om de continuïteit te waarborgen kunnen we een Service Level Agreement overeenkomen. Dit houdt in dat we onderhoud kunnen plegen aan de app zodra er wijzigingen aangekondigd worden. Zo blijft je app optimaal presenteren, ongeacht de invloeden van buitenaf.

Interesse

Interesse in het laten uitvoeren van optimaliseren van mobiele apps?