• Veelgestelde vragen over apps

Veelgestelde vragen over apps.

Een app laten ontwikkelen is geen eenvoudig onderwerp. We snappen goed dat er een hoop vragen en onduidelijkheid rondom apps en de ontwikkeling daarvan rondzwerven. Daarom hebben we een handig lijstje met de meest gestelde vragen . Staat jouw vraag er niet tussen, kun je altijd contact opnemen of langs komen voor een koffie en een goede uitleg.

App ontwikkeling

Hoe zit het met de kosten voor het bouwen van een app? Hoe lang duurt een traject ongeveer? Welk platform is het beste geschikt voor mij? We zetten deze practische vragen op een rij.

Wat kost het ontwikkelen van een app?


Hoe lang duurt het maken van een app?


Wat is de beste methode om een app te maken. Native, React of Flutter?


Zijn er nog verdere kosten aan een app naast de ontwikkeling?

Strategie en proces

Wat is het verschil tussen een app en een web-app? Hoe zit het met de veiligheid van data? Werken jullie agile? We krijgen vaak dit soort vragen over het proces en de strategische keuzes die daarbij horen. We helpen graag bij het uitzoeken wat het beste past.

Hanteren jullie de agile/scrum werkmethodiek?


Kan ik YipYip uitnodigen voor een pitch?


Kan ik niet beter beginnen met een web-app?


Zijn apps die jullie ontwikkelen veilig?

Samen van jouw visie een applicatie maken?

Van webapplicaties tot mobile apps, alle software ontwikkelen we op maat.

Specifiek op zoek naar een app developer? Of juist naar een all-round partner die helpt bij een digitale transformatie? Kom gerust een keer op de koffie in Rotterdam voor een vrijblijvend gesprek! We zijn altijd enthousiast en gemotiveerd om te praten over nieuwe ideeën en concepten.

Kennis maken?