App laten maken? Twijfel niet en neem

contact

met ons op.

Heb je een goed idee en wil je een app laten ontwikkelen? We begeleiden zowel opdrachtgevers met abstracte vraagstukken als ondernemers met goede concrete ideeën.

Contactgegevens

Digitaal of analoog

Bezoekadres

Het Schieblock

Schiekade 189 (Unit 1.08)


3013BR Rotterdam

Routebeschrijving

Adres is geen postadres

Roel de Lange

Strategy director

r.delange@yipyip.nl

Tim Nooteboom

Creative director

t.nooteboom@yipyip.nl

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wil je een app laten maken en hier alles over weten? Of heb je wellicht geen idee waar te beginnen met digitale transformatie? Vertel ons over je product, business en ideeën en we nemen contact met je op.

We denken heel graag mee over concepten en nieuwe ideeën. Of het nu gaat om een idee voor een startup of juist een innovatief concept om de digitale transformatie in te zetten of te versnellen. Dus wil je een vrijblijvend gesprek met YipYip over alle mogelijkheden?

Laat het ons weten, we zien je bericht graag tegemoet!

De link naar de routebeschrijving is gekopieerd naar je klembord

Routebeschrijving

Om ons kantoor binnen het Schieblock te bereiken kun je het best een van onderstaande twee ingangen gebruiken. We verwachten je op de eerste verdieping in unit 1.08.

1: Het Schieblock Entree, onder de loopbrug

Onze hoofdingang is te vinden onder de gele loopbrug en rechts naast Poing Arcade. De bel is te vinden op het paneel links naast de deur. Loop via de trap naar de eerste verdieping en we komen je ophalen via de gele loopbrug. Je kunt ook zelf via de gele loopbrug omhoog, hier zit echter geen bel.

2: Entree Delftsestraat

Wanneer je via de Weena komt kun je ook de entree in de Delftsestraat nemen, ter herkennen aan het bord met “Verschoor”. De bel is te vinden op het paneel links naast de deur. Loop via de trap naar de eerste verdieping en we komen je ophalen.

1
2