App laten maken? Twijfel niet en neem

contact

met ons op.

Heb je een goed idee en wil je een app laten ontwikkelen? We begeleiden zowel opdrachtgevers met abstracte vraagstukken als ondernemers met goede concrete ideeën.

Contactgegevens

Digitaal of analoog

Bezoekadres

Groot Handelsgebouw

Stationsplein 45 (Unit C7.062)


3013 AK Rotterdam

Routebeschrijving

Adres is geen postadres

Roel de Lange

Strategy director

r.delange@yipyip.nl

Tim Nooteboom

Creative director

t.nooteboom@yipyip.nl

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wil je een app laten maken en hier alles over weten? Of heb je wellicht geen idee waar te beginnen met digitale transformatie? Vertel ons over je product, business en ideeën en we nemen contact met je op.

We denken heel graag mee over concepten en nieuwe ideeën. Of het nu gaat om een idee voor een startup of juist een innovatief concept om de digitale transformatie in te zetten of te versnellen. Dus wil je een vrijblijvend gesprek met YipYip over alle mogelijkheden?

Laat het ons weten, we zien je bericht graag tegemoet!

De link naar de routebeschrijving is gekopieerd naar je klembord

Routebeschrijving

Om ons kantoor binnen het Groot Handelsgebouw te bereiken kun je het best een van de volgende twee ingangen gebruiken. We verwachten je op de zevende verdieping in unit C7.062.

1: Hoofdingang A: Stationsplein

De hoofdingang is de beste optie als je met het OV, of de fiets bent. Deze is direct vanaf het stationsplein bereikbaar. Pak vanuit de entree de lift naar de zevende verdieping en sla rechtsaf de gang van vleugel C in. Loop net zo lang door tot je unit 062 tegen komt.

2: Parkeergarage

Liever met de Auto? Volg de borden met Groot Handelsgebouw P1. De ingang van de parkeergarage vind je in de Conradstraat. Volg in de parkeergarage de borden naar vleugel C, en pak de lift naar de 7e verdieping. YipYip zit in de gang aan de linkerkant, unit 062. Let op: je moet na de lift nog een paar traptreden af.

3: Ingang C: Weena

De Weena ingang is vooral praktisch als je met de fiets bent of buiten de parkeergarage geparkeerd staat. De ingang heeft aan de buitenkant een bel die we, pak vervolgens de lift naar verdieping 7. Daar kun je de trap aflopen en gelijk naar links, vervolgens kom je bij Unit 062.

1
2
3