YipYip ook dit jaar weer in de Emerce100!.

Een van de beste Mobile agencies 🎉

Emerce (het grootste platform voor beslissers in digital marketing, media en e-business) doet jaarlijks onderzoek naar de 100 beste digitale bureaus van Nederland, de Emerce100. Dit onderzoek is breed erkend in de branche en wordt gezien als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit en innovatie in de digitale wereld.

Tijd voor een feestje

We zijn ontzettend trots om te mogen mededelen dat YipYip in de Emerce100 verkozen is tot één van de beste app ontwikkelaars van Nederland. We zien deze erkenning als het resultaat van hard werken, innovatie en een diepe toewijding aan het leveren van uitzonderlijke digitale oplossingen voor onze geweldige klanten.

We stonden eerder in de Emerce100 en zijn gestegen ten opzichte van de vorige keer. Dit jaar hebben we maar liefst 6.5 sterren uit maximaal 7 weten te bemachtigen. Daarmee staat YipYip op een gedeelde eerste plek! Deze beoordeling is een bevestiging van onze toewijding aan het leveren van topkwaliteit diensten aan onze klanten.

Onderzoek Emerce100

De Emerce100, nu voor de achttiende keer gehouden, is een gerenommeerde verkiezing in e-business. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction, dat het imago onderzoekt van digitale bureaus. Voor dit onderzoek worden mensen benaderd die samenwerken met digitale bureaus, waaronder verschillende full-service internetbureaus, webapplicatie ontwikkelaars, social media bureaus en dus ook app developers.

De Emerce100 is niet alleen een populariteitsverkiezing, maar ook een reflectie van de kwaliteit en innovatie binnen de branche. De mening van beslissers, die het afgelopen jaar hebben gewerkt met één of meerdere digitale bureaus, speelt hierin een cruciale rol.

Conculega app bouwers

We willen andere collega app bouwers, die zijn opgenomen in de app development categorie van harte feliciteren met hun eveneens mooie notering!

Contact

Ben je benieuwd naar hoe wij het proces van app ontwikkeling aanpakken? Of wil je een keer je ideeën aan ons voorleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om met je samen te werken en je te helpen bij het realiseren van je digitale ambities.