YipYip ook dit jaar weer in de Emerce100!.

Een van de beste Mobile agencies 🎉

Emerce (het grootste platform voor beslissers in digital marketing, media en e-business) doet jaarlijks onderzoek naar de 100 beste digitale bureaus van Nederland, de Emerce100.

Tijd voor een feestje

We zijn ontzettend trots om te mogen mededelen dat YipYip in de Emerce100 verkozen is tot één van de beste app ontwikkelaars van Nederland.

We stonden eerder in de Emerce100 en zijn gestegen ten opzichte van de vorige keer. Dit jaar hebben we maar liefst 6.5 sterren uit maximaal 7 weten te bemachtigen. Daarmee staat YipYip op een gedeelde eerste plek!

Onderzoek Emerce100

De Emerce100 is voor de achttiende keer gehouden en is een verkiezing in e-business. Onderzoeksbureau Motivaction heeft het imago onderzoek uitgevoerd en benadert hiervoor mensen die samenwerken met digitale bureaus, waaronder: verschillende full-service internetbureaus, webapplicatie ontwikkelaars, social media bureaus en dus ook app developers.

De Emerce100 is een populariteitsverkiezing waarbij de mening van beslismakers wordt gevraagd die het afgelopen jaar hebben gewerkt met één of meerdere digitale bureaus.

Conculega app bouwers

Andere collega app bouwers die zijn opgenomen in de app development categorie zijn: Egeniq, Lightbase, The Mobile Company, IceMobile & Move agency. Van harte gefeliciteerd!

Contact

Benieuwd hoe wij het process van app ontwikkeling aanpakken of wil je een keer je ideeën aan ons voorleggen?