YipYip is een ervaren

App ontwikkelaar uit Rotterdam

Rotterdam is een wereldstad. Beroemd vanwege de moderne architectuur, de bloeiende handelshaven en de rauwe culturele wereld, waar innovatie aan de orde van de dag is. Met de komst van de nieuwe Markthal (ontworpen door Winy Maas), het prachtig verbouwde Rotterdam Centraal, het gebouw De Rotterdam van Rem Koolhaas en het karakteristieke stoomschip SS Rotterdam kijken wij iedere dag onze ogen uit. Ook de trots uit het verleden, de Euromast, staat prominent in ons gezichtsveld. Een inspirerende omgeving, waar we iedere dag met veel plezier verblijven.

YipYip omarmt die bruisende Rotterdamse energie, daarom laten veel Rotterdamse klanten ook door ons een app maken. Gevestigd in de Schiecentrale – een baken van industriële trots in het nieuw ontwikkelde Lloydkwartier – staan we onze klanten met veel plezier te woord. YipYip is een ervaren app ontwikkelaar uit Rotterdam met een bijpassende Rotterdamse mentaliteit: Gewoon, mooie dingen maken!

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam, Nederland en daarbuiten ontwikkelen we apps en online toepassingen. Je ziet de Rotterdamse mentaliteit terug in onze manier van werken: bij voorkeur kiezen we voor de agile development aanpak. Dat stelt ons in staat te doen wat we het liefste doen. En dat is: hard werken en niet te veel vergaderen, om mooie dingen te maken die waarde toevoegen voor onze gebruikers.

Vanuit het creatieve multimedia-hart van Rotterdam kijken we uit op de geweldige skyline van de stad. Na werktijd biedt de directe omgeving talloze opties voor een heerlijke maaltijd of een gezellige borrel, waar de boeiendste gesprekken ontstaan. Kom eens langs en geniet met ons mee!

Native mobile app ontwikkelaar

Bij YipYip ontwikkelen we native mobiele apps voor iOS en Android, de meest populaire mobiele besturingssystemen. Daarbij houden we rekening met ondersteuning van alle mogelijke mobiele apparaten waar apps op draaien: iPhone, iPad, Android tablets en Android smartphones. Ook hebben we ervaring met het ontwikkelen van apps voor: Apple TV, Apple Watch en Android Wear.

Koploper op het gebied van app ontwikkeling

Als app ontwikkelaar lopen we graag voorop in technologische ontwikkeling, experimenteren we graag en zijn we zeer innovatief. Deze innovatie blijkt uit de wijze waarop we bedrijven helpen bij een aanstaande digitale transformatie. We laten onze apps slimme koppelingen leggen met bestaande systemen of ontwikkelen losstaande componenten en bijbehorende API's zodat alles goed met elkaar samenwerkt. Deze systemen draaien we in schaalbare oplossingen in de cloud.

Ook werken we direct met de nieuwste technieken zodra ze uitkomen, we waren een van de eerste om Swift te adopteren en experimenteren met Kotlin voor Android en Flutter.

App uit Rotterdam en apps vóór Rotterdam

YipYip heeft sinds 2010 meer dan 400+ projecten gerealiseerd van zeer uiteenlopende formaten en klanten, waaronder veel apps voor Rotterdamse en regionale klanten. Projecten die vanuit bedrijven uit de regio komen hebben bij ons altijd een streepje voor, we investeren graag in ontwikkelingen in de randstad en met klanten uit de regio kunnen we de lijnen gedurende de ontwikkeling heel kort houden. Klanten zijn ook meer dan welkom om bij ons op kantoor te komen werken.

Rotterdamse opdrachtgevers

YipYip werkt rechtstreeks voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam, waaronder commerciële bedrijven, onderwijs organisaties, overheid en startups. Enkele van onze Rotterdamse opdrachtgevers:

 • Watertaxi Rotterdam
 • Gemeente Rotterdam
 • Hogeschool Rotterdam
 • Erasmus MC
 • Rotterdampas

Marketing, communicatie & designbureaus

Ook de grote marketing- & communicatiebureaus in Rotterdam zijn onze partners. Door nauw met deze bureaus samen te werken breiden we hun dienstverlening uit op het gebied van app en web development. Enkele voorbeelden van bureaus waar we mee samenwerken: IN10 Communicatie, Dept, Maximum & ARA.

Je zult ons niet betrappen op een ‘over-de-schutting’-mentaliteit. We denken – bij welke vraag dan ook – graag mee over het concept, de interactie en het visueel ontwerp. Onze medewerkers met zeer ruime ervaring en hele uiteenlopende achtergronden geven graag een goed advies.

Samenwerken met een app ontwikkelaar uit Rotterdam?

We gaan altijd voor een lange termijn relatie en denken niet in kortstondige projecten. Ben je op zoek naar een zeer ervaren app ontwikkelaar in Rotterdam of heb je een goed app idee? Met ons ervaren team werken we aan smartphone en tablet apps voor iOS en Android en bouwen we alle bijbehorende (back-end) systemen.

Neem contact met ons op

Waarom een app ontwikkelaar uit Rotterdam?

 • Een "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit!
 • Als Rotterdamse app ontwikkelaar hanteren we gemiddeld lagere tarieven dan een app ontwikkelaar uit Amsterdam.
 • Rotterdam is op alle vlakken een zeer innovatieve stad en doet alles om voorop te blijven lopen.
 • YipYip innoveert mee door gebruik te maken van de nieuwste native app technieken (Swift, Kotlin) en te experimenteren met alles wat op de markt komt.
 • Zuid-Holland barst van talentvolle app ontwikkelaars, bij YipYip werken dan ook échte app specialisten.
 • Rotterdam biedt veel mogelijkheden voor groei, ook voor ons!
 • Minder internationaal dan Amsterdam, je kunt tegen onze ontwikkelaars gewoon Nederlands praten.