Met de

Mijn Defensie app

krijg je toegang tot de wereld van Defensie.

Ben je geinteresseerd in een functie bij Defensie? Met de Mijn Defensie app blijf je altijd op de hoogte van het laatste Defensienieuws, vacatures, events en meer! Door de app te personaliseren krijg je informatie die past bij jouw voorkeuren.

Ben je geïnteresseerd in een functie bij Defensie?

Met de Mijn Defensie app blijf je altijd op de hoogte van het laatste Defensienieuws, vacatures, events en meer! Door de app te personaliseren krijg je informatie die past bij jouw voorkeuren.

Gebruikers kunnen inloggen met hun defensie account en gepersonaliseerde content zien. Nieuws, vacatures én events die specifiek bij hen passen.

Over dit project

Platforms

mobile

Klant
Ministerie van Defensie & Radancy

Release
2016

Je persoonlijke profiel

Krijgsmachten

Marine. Landmacht. Luchtmacht. Marechaussee. Dat zijn de vier krijgsmachtdelen waarbinnen je kunt opereren. Daarna kies je verdieping van je functieprofiel, bijvoorbeeld op technisch of medisch gebied. Door alleen de voor jou relevante functiegroepen te selecteren, krijg je de informatie die bij je past. En dit zie je terug in de app, op de nieuws feed, de vacatureselectie en de evenementenkalender. Ontvang notificaties op je mobiel en/of in je inbox. Inloggen kan met Facebook of door het aanmaken van een account en dan ontvang je al je persoonlijke informatie op maat.

Solliciteren

De account die je nodig hebt om in te loggen is hetzelfde als voor het Vizier, de aanmelding voor een infodag óf voor een sollicitatie. Daarom kun je deze zaken ook vanuit de app regelen en in de gaten houden. Zodra je bent ingelogd ontvang je op de app ook informatie over het sollicitatieproces.

Features van de Mijn Defensie app

De twee hoofddoelen van de mobiele app

Blijf op de hoogte van Defensie

Met de Mijn Defensie app blijf je op de hoogte van alles wat er speelt rondom onze krijgsmacht. Defensie organiseert regelmatig events en voorlichtingen, met de app kun je zien welke events er wanneer plaatsvinden én de aanmelding doorgeven.

Vacatures bij Defensie

Wil je daadwerkelijk solliciteren bij Defensie? Met de app heb je altijd inzicht in de meest actuele vacatures. Vacatures kunnen worden gefilterd op verschillende kenmerken zodat je altijd de juiste vacature voor jouw situatie, ervaring en voorkeuren kunt vinden. Je kunt je ook aanmelden voor push-notificaties zodat je een alert krijgt bij nieuwe geschikte vacatures.