Je kunt niet anders dan een expert inschakelen voor Android app development

We know the drill

In korte tijd heeft Android een enorme groei doorgemaakt: nieuwe high end devices hebben de markt van Android app development volwassen gemaakt. Wij leveren als native app ontwikkelaar graag een bijdrage aan het aanbod van kwalitatieve apps in de Google Play store.

Google material design

Android app development vereist een heel eigen aanpak. Voor ontwikkelen op het Google platform heb je specifieke technische kennis nodig. Een ook aan de visuele kant zijn er heldere afspraken met wat gebruikers verwachten. Toepassing van Google material design is in app ontwikkeling een betrouwbare standaard. Hoe zien de navigatie panelen eruit, welke flow is nodig in de interacties en wat is de beste vormgeving van knoppen? Onze designers zijn op de hoogte van de meest actuele eisen en zetten dit slim naar hun eigen hand.

De opmars van Android

Genieten van een mooie visuele app, een leuk spel spelen of een zakelijke app installeren om de efficiëntie te verhogen: op Android is alles mogelijk. In app wereld maken Android gebruikers een inhaalslag door alert te reageren op nieuwe releases en snel hun mening te geven. Voor de vele devices - van low end tot high end, al dan niet met gebruik van GPS - kunnen we bijna al onze producten optimaliseren. Omdat we bij YipYip doorgaans native ontwikkelen, nemen we de beschikbare functies van het platform moeiteloos over. 

Communiceren over de app

In elke campagne is het belangrijk dat je product goed wordt bekeken. Voor de communicatie over apps is dat niet anders. Android app development is een onmisbaar onderdeel van bijna alle apps die verschijnen: een effectieve manier om te communiceren met je doelgroep, of dat nu jongeren zijn, ambtenaren of mensen in het onderwijs. Android devices zijn alomtegenwoordig, toegankelijk en bereikbaar voor iedereen. De apps op Google Play worden dan ook door veel mensen gebruikt. 

Integratie met nieuwe kanalen

En wat te denken van de boost aan Android televisies, waarop je gemakkelijk al je apps kunt gebruiken? Deze ontwikkeling maakt Android app development heel interessant. Met name games, mediaspelers en sociale netwerken doen het goed in deze nieuwe kanalen. Bekijk samen met YipYip wat de meerwaarde kan zijn van Android app development voor je start up, concept of bedrijf.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het laten maken van een app, hoe wij dit proces aanpakken en welke overwegingen we maken? Neem contact met ons op of lees meer over ons als Rotterdamse app ontwikkelaar.

Interesse

Interesse in het laten uitvoeren van Android app development?

Neem contact met ons op