App ontwikkelaar voor startups

We profielen ons al jaren als startup app ontwikkelaar. We hebben de afgelopen tijd al veel verschillende platformen en apps voor startups ontwikkeld. Startups vinden wij specifiek interessant omdat ze altijd enorm gericht zijn op snelheid en innovatie.

Bouwen aan een nieuw bedrijf

Het oprichten van een startup is niet simpelweg enkel een app laten maken, live zetten en vervolgens maar afwachten. Een groot deel van het bouwen aan een bedrijf is het maken van de mobiele app maar er moet ook worden nagedacht over: marketing, ondersteuning als eindklanten vragen of problemen hebben en alle bijbehorende administratie.

We hebben veel ervaring in werken voor startups en het bouwen aan bedrijven. We zetten dan ook graag onze ervaring en expertise op dit vlak in.

Het creatieve proces ondersteunen

Bij onze startup opdrachtgevers denken we heel graag mee in het creatieve proces. YipYip weet wat er mogelijk is vanuit de techniek en wat de valkuilen kunnen zijn bij implementatie.

Tijdens creatieve sessies zorgen we dan ook altijd dat er app ontwikkelaars of back-end ontwikkelaars aansluiten. Om zo eventuele complexiteit vooraf al in beeld te hebben en geen verrassingen achteraf tegen te komen.

App laten maken voor je startup

Je hebt een goed idee voor een startup maar geen app ontwikkelaar? Deze situatie is geen uitzondering en we helpen hier graag bij.

Direct een team van in-house app ontwikkelaars

Wat voor startups een grote uitdaging is in de beginfase is een goed ingespeeld team van ontwerpers en programmeurs samen te stellen – allemaal met de juiste skillset en motivatie. Er zijn al jaren flinke tekorten in de IT en eer dat er een team is gevormd kan een ondernemer soms jaren bezig zijn.

Snel de markt op met een MVP

Wat we vooral merken is dat startups zo snel mogelijk de markt op moeten om vervolgens veel te leren en te verbeteren. Dat is waar YipYip graag bijspringt. We zetten als externe partij een dedicated team neer wat aanvoelt als een aantal in-house developers. Zo zorgen we dat we snel naar de markt kunnen met een eerste versie.

Zo’n eerste versie noemen we een MVP (Minimal Viable Product), het eerste product waarmee ze daadwerkelijk omzet en revenue kunnen genereren.

Na livegang

Na de livegang van een app geldt dat we gaan leren. Wordt de app goed gebruikt, zijn de bedachte systemen om omzet te genereren succesvol?

App of web-applicatie laten maken?

We zijn altijd enthousiast en gemotiveerd om te praten over nieuwe app ideeën, toffe platform concepten of andere business opportunities. Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvend gesprek en een bak koffie!